Palm tree civet

palm civet, goblin nume, este un animal curios pentru a merge să știu. Nu este cunoscută de majoritatea oamenilor, dar are caracteristici care îi pot determina să-și amplifice faima. Numele nu-i ajută decât să-i dea încredere și să aflăm care sunt principalele sale caracteristici.


Palm tree civet

De asemenea, a spus palmier sau Musang, acest animal din lumea științifică are încă un nume diferit: Paradoxurus hermaphroditus. Este o ființă carnivoră, aparținând familiei Viverridae și larg răspândită în Asia de Sud-Est. Nu este prea mare, nu este înspăimântător, poate fi de fapt definit ca un animal de dimensiuni medii, este lung ca adult, între 420 și 580 mm, o măsură la care trebuie adăugată cea a cozii, care este relativ considerabilă: între 330 și 470 mm. Nu este mic, dar este un animal destul de ușor, greutatea medie este de 3 kg, masculii cântăresc, de obicei, puțin mai mult decât femelele.

Atât bărbații, cât și femelele Palm tree civet ele sunt suflete solitare și trăiesc mai presus de toate noaptea, nu le place contactul cu celelalte specimene, cu atât mai puțin cu ființele umane. Ei petrec toată ziua în copacii goi în răcoare și au o natură foarte teritorială, au zone pe care ei cred că pot domina și nu compromit dacă un alt specimen îi invadează.

În cadrul civet există o organizație socială care se bazează pe distribuția alimentelor și pe prezența unor prădători mai mari, variază de la o arie la alta ca obiceiurile și perioadele de împerechere variază de asemenea.

Civet și genet

S-ar putea simți Palm tree civet alături de genet, nu confundăm, totuși, nu este același animal, chiar dacă există unele puncte comune între cele două. Ambele aparțin familie de viveride, de exemplu, care este una dintre cele mai vechi din întregul regn animal.

Asta înseamnă că atât Civet cât și Civet au glande mirositoare sub coadă, ca toate celelalte aparținând acestei familii. Vom descoperi mai târziu că, în cazul cibetului, glandele produc o secreție utilizată în parfumerie pentru a obține aroma omonimă.

Spre deosebire de Palm tree civet, genetul urcă cu ușurință copacii și are un corp agil și suplu, coada este lungă, mai lungă decât cea a zibetă, și, de asemenea, acoperite cu dungi fascinante. Dacă trebuie să ne imaginăm că genetul este cam ca o pisică mare, dar care cântărește mai puțin decât Civetul, deoarece aproape niciodată nu depășește 2 Kg, femelele pot cântări, de asemenea, mult mai puțin.

Nu am facut comparatia cu pisica din intamplare, deoarece genetta are si unghii retractabile, dar asta nu trebuie sa ne insele: nu este o felina! Parul are caracteristici fascinante, de obicei este maro, dar cu diferite nuanțe, observate pe spate și pe burtă, dungi pe coadă. Există și unele geneturi negre și albinoase, dar acestea sunt ambele soiuri rare, cele mai numeroase specimene fiind cele reperate și cărămizile care trăiesc toți în Africa și în unele părți ale Europei de Sud.

Palm tree civet: animal

Până acum am vorbit mai profund despre Genetta și este în loc de Palm tree civet pe care vrem să ne ocupăm în acest articol. Acest mamifer are un corp cenușiu, un bot, o ureche, o membrele și o parte distală a cozii negre și prezintă un a masca facială, compus dintr-o serie de mici pete albe care se concentrează în jurul ochilor.

Apoi, există și alte pete făcute din puncte, unul mare deasupra ochilor, altul pe părțile laterale ale fiecărei nări, apoi o bandă subțire întunecată se unește cu cele două ochi și traversează întregul bot. Pentru a descrie nu este simplu, acest animal care are pe spate alte locuri, dar negru, longitudinal, în special trei care sunt destul de răspândite și care unește umerii cu baza coada. De asemenea, i șoldurile sunt "colorate" mereu în negru, cu forme alungite. Este tocmai masca facială, petele pe corp și dimensiunile care ne permit să diferențiem subspecii

Fiind aparținând familiei care include, de asemenea, geneturi, civets au glandele perianale care emit o secreție care este expulzată în caz de amenințare. Printre diversele particularități ale acestor animale există și faptul că femelele au trei perechi de sânii.

Acum, să vedem cum trăiesc și ce mănâncă. Palm tree civet se hrănește în principal cu fructe de pădure, fructe cărnoase, cum ar fi mango, ananas, pepene galben, banane și fructe din speciile native de Ficus și pe care nu le știm direct. Cu toate acestea, nu putem vorbi despre animale cu o dietă vegetariană, deoarece dacă se întâmplă să mănânce chiar și păsări mici, rozătoare și insecte.

De asemenea depinde foarte mult de locul în care trăiește, de exemplu specimenele găsite în Borneo știu că el mănâncă multe insecte și moluște care reprezintă aproximativ jumătate din mâncarea lor. Pentru a le hrăni, le putem vedea și ele urcând pe niște specii de palmieri, folosite pentru a produce o anumită băutură alcoolică numită Vin de palmier, și să-i suge sapa.

Din punctul de vedere al reproducere aceste animale au o perioadă de gestație de aproximativ 2 luni, femelele dau naștere de la 2 la 5 pui la un moment dat și le fac să se nască în copaci goi sau în crevurile dintre bolovani. Ambele sexe ajung la maturitate sexuală la 11-12 luni, în timp ce speranța de viață în statul liber, pentru ambele sexe, este de 14 ani. Dacă sunt ținute în captivitate, pot trăi chiar două decenii.

Palmierul asiatic civet

Unde trăiește acest animal striat mic? Mai ales în subcontinentul indian, în Indochina, China, Indonezia și Filipine. Recent, bărbații ne-au prezentat și pe insula Sulawesi, insulele mici Sunda și insulele Moluccan. În general, habitatele preferate includ pădurile primare și secundare, plantațiile și chiar zonele civilizate de foioase și veșnic verzi până la o altitudine de 2400 de metri.

Adevărat și singuratic Palm tree civet este vânat în unele zone atât pentru a fi mâncat și pentru a fi folosit ca un animal de companie, alteori este trimisă pentru că poate crea probleme pentru agricultorii care trebuie să ia în considerare daunele legate de mesele generoase pe care le face cubetul pe cheltuiala lor.

Ați putea fi, de asemenea, interesat Exemple de animale, ciudat sau nu. Dacă v-ați bucurat de acest articol, continuați să urmați și pe Twitter, Facebook, Google+, Instagram